ComeOn! Jubileum Spektakel

 

Het is feest: ComeOn! bestaat 1 jaar!

Dat gaan we natuurlijk lekker vieren. 

Speel verrassende beloningen vrij,

ontdek leuke prijzen,

beleef gave verrassingen ...

met je oude vertrouwde ComeOn!

 

Hoe pakken we uit?

We hebben 2 uitdagende Jubileum Quests waarmee je in totaal 8 beloningen kunt verdienen. Dat is nog niet alles, want je kunt ook nog meespelen met ons speciale Jubileum Toernooi en kans maken op dikke prijzen. Uiteraard kun je ook onze gebruikelijke toppromoties meepakken. 

Kijk hieronder en laat je verrassen!

 ComeOn! Jubileum Spektakel

 

Het is feest: ComeOn! bestaat 1 jaar! Dat gaan we natuurlijk lekker vieren. Speel verrassende beloningen vrij, ontdek leuke prijzen, beleef gave verrassingen ... met je oude vertrouwde ComeOn!

 

Hoe pakken we uit?

We hebben 2 uitdagende Jubileum Quests waarmee je in totaal 8 beloningen kunt verdienen. Dat is nog niet alles, want je kunt ook nog meespelen met ons speciale Jubileum Toernooi en kans maken op dikke prijzen. Uiteraard kun je ook onze gebruikelijke toppromoties meepakken. 

Kijk hieronder en laat je verrassen!

 


COMEON! JUBILEUM TOERNOOI

 


€4.500 zoekt winnaars!

 

De prijzenpot barst uit zijn voegen! Speciaal voor ons 1-jarig bestaan hebben we de pot extra gevuld. We gaan 100 spelers blij maken met een portie van die €4.500. Wil jij kans maken? Speel mee van vrijdag 27 oktober 12:00u tot en met zondag 29 oktober 23:59u en ga voor de €1.200 hoofdprijs of 1 van de 99 andere dikke geldprijzen.
Hoe? Scoor de hoogste win-to-bet verhouding, maar deze keer doen we het net even anders! Speel maximaal 300 rondes van minstens €0,50. Niet tevreden met je resultaat? Je hebt in totaal 3 pogingen. Je kunt dus nog twee keer herkansen. De hoogst behaalde score telt!

 

Hoe doe je mee?

 

Speel de deelnemende ComeOn! Jubileum Toernooi-spellen, scoor de hoogste win-to-bet verhouding en verover een positie in de top 100 van de ranglijst.Het ComeOn! Jubileum Toernooi in 3 stappen:

 

   1. OPT-IN VOOR DIT TOERNOOI
    Ga naar een deelnemend ComeOn! Jubileum Toernooi-spel en klik op ‘Accepteren’

   2. SCOOR DE HOOGSTE WIN-TO-BET VERHOUDING

    Speel maximaal 300 rondes met min. €0,50 inzet

     

   3. GA VOOR DE TOP 100
    Eindig in de top 100 van de ranglijst en win een prijs


Deelnemende spellen

{{ typeName || "Games" }} by {{ providerName }}

BELANGRIJK OM TE WETEN

 • Het ComeOn! Jubileum Toernooi start vrijdag 27 oktober om 12:00 en eindigt zondag 29 oktober om 23:59.
 • Om deel te nemen aan het ComeOn! Jubileum Toernooi en in aanmerking te komen voor prijzen moet de speler zich uitdrukkelijk aanmelden voor dit toernooi als het actief is, oftewel als het Leaderboard live is. Dit kan door te klikken op de knop ‘Opt-in’ in de deelnemende spellen.
 • Deelnemende spellen: Multi Player 4 Player, Multi6Player, Runner Runner Megaways, Wild Moon, Big Runner Deluxe, Bonus Runner, Super Wild Megaways, Money Track 2, Greedy Fox, Bison Blocks, Multi Bells Arcade, Super Wild Arcade, The Big Cash Game Arcade, Runner Runner Arcade, Top Slam Arcade, Candyways Bonanza 3 Megaways, Multi Moon Arcade, Hot Target Arcade, Nudge4Timer, Gold6old, Wild wild bass 2, Book of Jones Golden Book.
 • De speler moet één of meerdere van bovenstaande spellen spelen en de hoogste win-to-bet ratio scoren om een (winnende) positie in de ranglijst (leaderboard) te behalen en in aanmerking te komen voor prijzen. Hoe hoger de speler eindigt in de ranglijst, hoe hoger de waarde van de prijs.  
 • De win-to-bet verhouding wordt berekend door je gewonnen bedrag te delen door de inzet: gewonnen bedrag/ingezet bedrag. Voorbeeld: je wedt €2 en wint €10. Dan is je win-to-bet verhouding 10/2= 5.
 • Om te kwalificeren voor het leaderboard moet de speler minimaal €0,50 op de deelnemende ComeOn! Jubileum Toernooi-spellen spelen.
 • De speler kan maximaal 300 rondes spelen (per poging).
 • Spelers hebben in totaal 3 pogingen. De hoogst behaalde score telt voor de uiteindelijke positie in de ranglijst.
 • Alleen scores behaald op de geselecteerde spellen terwijl het toernooi actief is, oftewel het Leaderboard live is, tellen mee voor de positie van de speler in de ranglijst.
 • Winsten behaald met Jackpots en andere speciale spel features tellen niet mee in de uiteindelijk behaalde score voor de ranglijst. 
 • Alleen spelers van 24 jaar en ouder kunnen deelnemen.
 • Prijzen: 1: €1200, 2: €600, 3: 400, 4: €200, 5: €160, 6-7: €100, 8-10: €80, 11-20: €40, 21-50: €20, 51-100: €10.
 • Winnaars ontvangen hun prijs binnen een periode van 72 uur na afloop van de promotie. De prijs kan worden geclaimd in de kassier. Spelers die zich hebben aangemeld voor e-mail promoties ontvangen via e-mail bericht.
 • Winnaars moeten hun prijs claimen binnen dertig (30) dagen na ontvangst van de prijs. Prijzen die niet zijn geclaimd worden ongeldig verklaard.
 • Alleen spelers die een account zonder enige restricties en met ‘actieve status’ hebben, komen in aanmerking voor een prijs.
 • Zodra spelers op dezelfde positie in de ranglijst eindigen, en er dus sprake is van gelijkspel, dan wordt de gelijke stand verbroken door middel van een willekeurige trekking.

 

Alleen spelers van 24 jaar en ouder mogen deelnemen!

24+ jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. Online gokken brengt een hoog risico van verslaving met zich mee. Speel daarom verantwoordelijk en maak gebruik van onze hulpmiddelen om controle te houden over je speelgedrag. Bezoek onze verantwoord spelen pagina voor meer informatie.

 

Deze promotie mag niet met minderjarigen en personen jonger dan 24 jaar worden gedeeld.

 

De Bonusvoorwaarden en Algemene Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.