ComeOn! Toptoernooi

6 dagen, 25 winnaars, prijzenpot: €1.500.

 

Doe mee met het ComeOn! Toptoernooi. Maak kans op de hoofdprijs van €500 of één van de andere geldprijzen.

Hoe?

Speel topspellen van topproviders, behaal de hoogste win-to-bet verhouding en bemachtig een plek in de top 25 van de ranglijst.Het ComeOn! Toptoernooi in 3 stappen:

 

   1. OPT-IN VOOR HET TOERNOOI
    Ga naar een Toptoernooi-spel en klik op ‘Accepteren’

   2. SCOOR DE HOOGSTE WIN-TO-BET VERHOUDING
    Speel rondes met min. €0,50 inzet

   3. GA VOOR DE TOP 25
    Eindig in de top 25 van de ranglijst en win een prijs

 Deelnemende spellen

{{ typeName || "Games" }} by {{ providerName }}

BELANGRIJK OM TE WETEN

Het ComeOn! Toptoernooi start vrijdag 25 november om 12:00 en eindigt woensdag 30 november om 23:59.
Om deel te nemen aan het ComeOn! Toptoernooi en in aanmerking te komen voor prijzen moet de speler zich uitdrukkelijk aanmelden voor dit toernooi als het actief is. Dit kan door te klikken op de knop ‘Opt-in’ die zich bevindt in de deelnemende spellen.
Deelnemende spellen: Mermaid Pays, Golden Treasures, Release the Kraken, Sweet Bonanza, Book of Adventure, Multi Player, Book of Dead, Reactoonz, Sttarburst, Gonzo’s Quest.
De speler moet één of meerdere van bovenstaande spellen spelen en de hoogste win-to-bet ratio scoren om een (winnende) positie in de ranglijst (leaderboard) te behalen en in aanmerking te komen voor prijzen. Hoe hoger de speler eindigt in de ranglijst, hoe hoger de waarde van de prijs.
De win-to-bet verhouding wordt berekend door je winst te delen door de inzet: winst:inzet. Voorbeeld: je wed €2 en wint €10. Dan is je win-to-bet verhouding 10:2=5.
Alleen speler van 24 jaar en ouder kunnen deelnemen.
Prijzen: 1e: €500, 2e: €300, 3e: €150, 4e-5e: €75, 6e-10e: €50, 11e-25e: €25.
Winnaars ontvangen hun prijs binnen een periode van 72 uur na afloop van de promotie. De prijs kan worden geclaimd in de kassier. Spelers die zich hebben aangemeld voor e-mail promoties ontvangen via e-mail bericht.
Alleen spelers die een account zonder enige restricties en met ‘actieve status’ hebben, komen in aanmerking voor een prijs.
De ComeOn! Algemene voorwaarden zijn van toepassing.
De ComeOn! Bonusvoorwaarden zijn van toepassing.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. Online gokken brengt een hoog risico van verslaving met zich mee. Speel daarom verantwoordelijk en maak gebruik van onze hulpmiddelen om controle te houden over je speelgedrag. Bezoek onze verantwoord spelen pagina voor meer informatie.

Deze promotie mag niet met minderjarigen worden gedeeld.

 

De Bonusvoorwaarden en Algemene Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.